Voorkom ziekteverzuim door stress: kies voor een preventieve aanpak!
VITALITY BOOST 4 HER: preventieve aanpak van stress bij vrouwen

Zijn er binnen uw onderneming vrouwen die last hebben van chronische stress? Of vrouwen waarbij de factoren werk en privé langdurig uit balans zijn? Wilt u vanuit goed werkgeverschap dat zij zich vitaler voelen en vanuit hun eigen kracht en talent het beste uit zichzelf halen? Zowel op het werk als privé? 

Ik heb een resultaatgericht programma ontwikkeld specifiek gericht op vrouwen & stress: VITALITY BOOST 4 HER

Na het volgen van dit programma ervaren vrouwen effectief meer balans, kracht, enthousiasme en plezier: zowel op het werk als privé. Dit komt het werkplezier en de productiviteit van de vrouwelijke medewerkers ten goede. 

Door de stressbeleving binnen uw onderneming kritisch onder de loep te nemen en hiermee actief aan de slag te gaan, is het mogelijk om het ziekteverzuim terug te dringen en zo veel kosten te besparen.
   

Incompany VITALITY-TRAJECT: minder verzuim, hogere productiviteit & meer werkplezier

Wist u dat ruim 30% van het totale ziekteverzuim wordt veroorzaakt door (werk)stress? Daarmee is stress in Nederland beroepsziekte nummer 1. Een zieke medewerker kost u geld, véél geld: gemiddeld 250 euro per dag! In dit bedrag zijn de kosten van vervanging en dergelijke nog niet eens zijn meegerekend. Met een incompany VITALITY-TRAJECT kunt u preventief aan de slag om uitval door stress flink te reduceren en zo onnodige kosten te besparen.

Uit cijfers blijkt dat gezond en vitaal personeel productiever is. Vitale medewerkers worden minder vaak ziek, krijgen minder vaak een burn-out en gaan met meer plezier naar hun werk.  

Hoe mooi zou het zijn als u binnen uw onderneming preventief maatregelen kunt nemen om (langdurig) ziekteverzuim -veroorzaakt door stress- te voorkomen? Een positief neveneffect hiervan is dat de productiviteit van uw medewerkers wordt verhoogd & hun werkplezier toeneemt.