Incompany VITALITY-TRAJECT: minder verzuim, hogere productiviteit & meer werkplezier


Doel

Wilt u verzuim terugdringen en het werkplezier binnen uw onderneming verhogen? Dat kan met het incompany VITALITY-TRAJECT door stress(factoren) bij uw medewerkers preventief inzichtelijk te maken en aan te pakken.

Hoe mooi zou het zijn als u binnen uw onderneming preventief maatregelen kunt nemen om (langdurig) ziekteverzuim -veroorzaakt door stress- te voorkomen? Deze effectieve maatregelen hebben als prettige bijkomstigheid dat de productiviteit van uw medewerkers wordt verhoogd & hun werkplezier toeneemt.


Maatwerkaanpak

Iedere onderneming is anders en iedere werknemer is anders. Daarom is mijn aanpak altijd maatwerk. Elk VITALITY-TRAJECT start met een inventarisatie van de wensen & ambities van uw onderneming op het vlak van duurzame inzetbaarheid & vitaliteit. Hierbij staat het thema stress centraal. In gezamenlijk overleg stellen wij vervolgens een traject op dat geheel aansluit op uw wensen & ambities en dat past bij uw budget.


Mijn ervaring leert dat een aanpak op het vlak van duurzame inzetbaarheid of vitaliteit enkel succesvol kan zijn, wanneer dit door de gehele onderneming wordt gedragen. Het stimuleren van de betrokkenheid van uw medewerkers is van groot belang en is zodoende altijd een speerpunt bij mijn aanpak. 


Meer weten?

Door de stressbeleving binnen uw onderneming kritisch onder de loep te nemen en hiermee actief aan de slag te gaan, is het mogelijk om het ziekteverzuim terug te dringen en zo veel kosten te besparen.