|| Suzanne Aslander || Adviseur Duurzame Inzetbaarheid & vitaliteit expert voor vrouwen ||

Ik begeleid ondernemingen en particulieren bij vraagstukken rondom vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Hierbij ligt de nadruk op het preventief tegengaan van (ziekte)verzuim door stress en het verhogen van de productiviteit & het werkplezier van de medewerkers.

Daarnaast bied ik trainingprogramma's en coaching aan voor de vrouwelijke medewerkers binnen uw onderneming.

Na ruim 16 jaar actief te zijn geweest als adviseur in de zakelijke dienstverlening, besloot ik in 2013 mijn passie te volgen: mensen begeleiden en bedrijven adviseren over vitaliteit in de breedste zin van het woord. Ik heb hiervoor diverse opleidingen gevolgd en mij vervolgens gespecialiseerd in de thema's vitaliteit, stress & hormonale disbalansen.

Mijn missie is om werkende vrouwen de regie op hun leven te laten (her)pakken, zodat ze bewust & vitaal in het leven staan en optimaal inzetbaar zijn: zowel op het werk als privé! 

Mijn motto luidt: GET RE-ENERGIZED!
Wat zeggen anderen over mij?


"Een persoon met een open objectieve houding die daarnaast erg veel passie heeft voor hetgeen wat ze doet."

Wendy uit H. (bedrijfsleidster)


"Suzanne is een enthousiaste en integere persoonlijkheid. Ze is empathisch, zeer professioneel en vindingrijk. Haar doelgerichte en energieke aanpak werkt motiverend en stimulerend en haar focus ligt op oplossingsgericht meedenken."

Miranda uit G. (bedrijfsleidster)


"Ik heb Suzanne leren kennen als een sprankelende persoonlijkheid met veel energie. Suzanne’s aanpak is praktisch en recht door zee, waardoor je al snel tot de kern van de zaak komt." 

Margreet uit E. (medewerker gemeente)