VItale Powervrouw Training


Inhoud 

Dit is een leerzame & praktisch ingestoken klassikale groepstraining die bestaat uit 6 dagdelen.

In een klein gezelschap (4 - 8 vrouwen) ga je aan de slag met je persoonlijke groei met als doel weer bewust & vitaal te genieten. En de regie terug te pakken op je leven.

Elke trainingsdag staan in het teken van een van de 6 pijlers van mijn Vitale Powervrouw Programma. Dat zijn:

  • ME
  • BALANCE
  • MIND
  • BODY
  • ME-TIME
  • BUSINESS

Tijdens elke trainingsdag gaan we per pijler onderzoeken, hoe het er bij jou voorstaat en welk effect dat op dit moment op jouw leefkwaliteit heeft. We achterhalen, wat de meest belangrijke aspecten voor jou zijn om de regie op je leven te kunnen (her)pakken. Naast de interessante theorie die wordt behandeld, ga je zelf actief aan de slag (individueel of in duo’s). 


What's in it for you? 

Je creëert diverse praktische zelfinzichten die ervoor zorgen, dat je je echt bewust wordt van het feit dat JIJ nu dingen kunt gaan veranderen in je leven! Je ontvangt praktische tips die je verder helpen om écht vitaal & bewust te gaan genieten van alles wat je doet en hebt. 

Je gaat in die 3 maanden heel actief werken aan je persoonlijke Vitale Powervrouw Bucketlist, die je elke trainingsdag voor jezelf opstelt voor de daaropvolgende twee weken. En waar je ook actief mee aan de slag gaat thuis. Zo maak je steeds meer nieuwe stapjes richting JIJ 2.0!Duur

Dit intensieve programma duurt in totaal 12 weken. Om de twee weken vind een trainingsdag plaats van 4 uur. Er wordt een actieve houding van jou verwacht. Je krijgt opdrachten mee naar huis, zodat je in de tussenliggende  2 weken kunt werken aan je persoonlijke groei.

In een besloten Facebook groep gaan we elkaar motiveren & inspireren. Ook al je vragen kun je daar kwijt.


Prijs225 euro.

StartdatumBegin maart 2019 (exacte data volgen).