VITALE POWERVROUW PROGRAMMA


Je wilt wel, maar het lukt niet ...

Je herkent het vast wel ... je bent de spil van het gezin, jij bent superdruk met het in de lucht houden van alle ballen. Ervoor zorgen dat de kinderen overal op tijd komen en dat op school alles goed geregeld is. Maar daarnaast ook dat je baas tevreden is, dat de familie tevreden is. En dat je dat cadeautje voor die ene jarige vriendin niet vergeet. Zo leef je dag in, dag uit in de waan van de dag. Weken, maanden, jaren vliegen voorbij ... Regelmatig bekruipt je het gevoel dat je het anders wilt. Je wilt zó graag de regie op je leven (her)pakken en dingen veranderen. En vitaal & bewust genieten! Maar meteen wuif je dat weer weg. Want: wanneer dan? En hoe dan? 

Omdat er op een bepaald moment een gebied is dat de aandacht vraagt in je leven, duik je helemaal in dat thema. Je struint heel het internet af en je volgt de goeroe's. Of je koopt een boek over dat thema. Vaak zijn dat zelfhulpboeken die na een keertje doorbladeren meestal ongelezen staan te verstoffen in je boekenkast? Wat tot gevolg heeft, dat wéér niet de gewenste verandering plaatsvindt die jij graag wenst.De behoefte is vaak duidelijk: je wilt iets veranderen in je leven. Maar je wilt dat wel goed en effectief aanpakken. Een boek kopen is een mooi begin, maar alleen daarmee red je het niet! Of wat denk je van (online) cursussen en trainingen? Je leert veel theorie, maar hoe ga jij dat nu voor jezelf in de praktijk brengen? 

Daarnaast zijn bepaalde thema's vaak met elkaar verbonden; denk aan sporten en voeding. Je weet vaak niet waar je nu als eerste mee moet beginnen. Hierdoor kom je niet tot actie en blijf je in dezelfde vicieuze cirkel zitten.Veranderen kán!

Het is vaak een drempel om met iets aan de slag te gaan of iets te veranderen. Dat komt door diverse factoren, zoals: 

 • je prioriteiten.
 • je beschikbare tijd.
 • je financiën.
 • je perfectionisme.
 • je faalangst.
 • je pleasegedrag.
 • je eigen blinde vlekken.
 • je moeite met grenzen aangeven. 

Het is ook een feit dat we met het veranderen van een onderdeel er niet meteen zijn. Vaak ligt iets anders (een bepaald patroon) ten grondslag aan het feit dat we geen stappen durven / kunnen nemen. Door dit eerst boven tafel te krijgen en hieraan te werken, wordt het al een stuk eenvoudiger om de regie op je leven te (her)pakken. 

De 6 thema's van het Vitale Powervrouw Programma

Het gebied waarop je graag een verandering wilt doorvoeren om (weer) vitaal & bewust te kunnen genieten, kan variëren. Het is van groot belang om als eerste te onderzoeken, op welk levensthema je de grootste verandering kunt bewerkstelligen. Met dat thema ga je van start. Mijn Vitale Powervrouw Programma gaat uit van de volgende 6 thema's:

 1. Me
 2. Balance
 3. Mind
 4. Body
 5. Me-time
 6. BusinessWhat's in it for you?

Allereerst wordt jouw diepere persoonlijke behoefte naar boven gehaald. Vervolgens wordt de focus gelegd op 1 of meerdere thema's waar we actief mee aan de slag gaan. Je weet nu wat je op welk gebied moet gaan doen, hoe je het kunt aanpakken en welk resultaat dat voor jou oplevert. En je doet het niet alleen, want ik ondersteun je gedurende het hele programma. 

Zo kun je wél met succes veranderingen aanbrengen in je leven. En ervoor zorgen dat jij weer volop vitaal & bewust geniet! Zowel thuis als op het werk. Want je bent het waard.