Meld je hier aan voor de Vitale Powervrouw Challenge!

Gedurende 6 weken ontvang je via de besloten Facebookgroep wekelijks meerdere tips & praktische oefeningen over het thema waar we die week mee aan de slag gaan. Geen overbodige mailberichten die je moet doornemen: nee ... alles vindt plaats in onze Facebook groep. Lekker praktisch aan de slag dus ...

We gaan elkaar in deze groep motiveren & inspireren! Daarnaast heb je de gelegenheid om mij jouw vragen op het vlak van stress & vitaliteit hier voor te leggen. Op die manier kunnen we kennis delen en van elkaar leren. Door het groepselement en het 'lotgenoten'-gevoel wordt je nog meer aangespoord om ook daadwerkelijk tot actie over te gaan. Zodat je uit de 'druk-druk-druk modus' en 'alle ballen in de lucht houden modus' kunt ontsnappen en lekker vitaal & bewust kunt genieten! GET RE-ENERGIZED!What's in it for you?


  • 6 weken lang (start 14 mei) -onder begeleiding van de stressexpert voor vrouwen- aan de slag met je eigen vitaliteit & stressbeheersing (zowel mentaal als fysiek + zowel werk als privé).
  • Alles vindt plaats in mijn besloten Facebook groep (geen 'gespam' via de mail).
  • We gaan uit van een holistische aanpak (mentaal & fysiek).
  • We doen niet aan symptoombestrijding, maar gaan écht aan de slag met de oorzaken van je stress & je verminderde vitaliteit. 
  • Wekelijks ontvang je resultaatgerichte en inzichtelijke oefeningen om te werken aan je persoonlijke groei, je vitaliteit & je stressbeheersing.
  • Wekelijks ontvang je praktische tips die je weinig tijd kosten, maar wel effectief zijn.
  • Officiële start van de challenge is 14 mei a.s. Aansluiten is nú al mogelijk! Je profiteert dan al eerder van de tips & tricks die ik deel in de groep. En je hebt de gelegenheid om jouw vragen alvast aan mij voor te leggen.RESERVEER JE PLEK EN DOE MEE!

Deelname online challenge

Vitale Powervrouw Challenge

Van druk-druk-druk naar vitaal & bewust genieten in 6 weken. Met interactieve online ondersteuning door dé stressexpert voor vrouwen (Suzanne Aslander).

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@vitality4her.nl