Meld je hier aan voor de Vitale Powervrouw Challenge!

Gedurende 6 weken ontvang je via de besloten Facebookgroep wekelijks meerdere tips & praktische oefeningen over het thema waar we die week mee aan de slag gaan. Geen overbodige mailberichten die je moet doornemen: nee ... alles vindt plaats in onze Facebook groep. Lekker praktisch aan de slag dus ...

We gaan elkaar in deze groep motiveren & inspireren! Daarnaast heb je de gelegenheid om mij jouw vragen op het vlak van stress & vitaliteit hier voor te leggen. Op die manier kunnen we kennis delen en van elkaar leren. Door het groepselement en het 'lotgenoten'-gevoel wordt je nog meer aangespoord om ook daadwerkelijk tot actie over te gaan. Zodat je uit de 'druk-druk-druk modus' en 'alle ballen in de lucht houden modus' kunt ontsnappen en lekker vitaal & bewust kunt genieten! GET RE-ENERGIZED!What's in it for you?


  • 6 weken lang (start 14 mei) -onder begeleiding van de stressexpert voor vrouwen- aan de slag met je eigen vitaliteit & stressbeheersing (zowel mentaal als fysiek + zowel werk als privé).
  • Alles vindt plaats in mijn besloten Facebook groep (geen 'gespam' via de mail).
  • We gaan uit van een holistische aanpak (mentaal & fysiek).
  • We doen niet aan symptoombestrijding, maar gaan écht aan de slag met de oorzaken van je stress & je verminderde vitaliteit. 
  • Wekelijks ontvang je resultaatgerichte en inzichtelijke oefeningen om te werken aan je persoonlijke groei, je vitaliteit & je stressbeheersing.
  • Wekelijks ontvang je praktische tips die je weinig tijd kosten, maar wel effectief zijn.
  • Officiële start van de challenge is 14 mei a.s. Aansluiten is nú al mogelijk! Je profiteert dan al eerder van de tips & tricks die ik deel in de groep. En je hebt de gelegenheid om jouw vragen alvast aan mij voor te leggen.RESERVEER JE PLEK EN DOE MEE!

Deelname online challenge

€ 29,95Vitale Powervrouw Challenge
Deelname online challenge

Informatie over onlinegeschillenbeslechting (Online Dispute Resolution, ODR): de Europese Commissie biedt een platform voor buitengerechtelijke beslechting van geschillen, te vinden onder de volgende link: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Ons e-mailadres:: info@vitality4her.nl